Aktuality

Stolní grily

DIGITAL CAMERAPokud i vy patříte mezi šťastlivce, kteří dostali jako dárek k Vánocům stolní gril, jistě jste ho už celý nedočkavý vyzkoušeli a na konci roku jste si tak mohli dopřát například lahodně ugrilovaný steak nebo jinou dobrotu. Největší výhodou stolních grilů je totiž fakt, že ho lze používat po celý rok, v jakémkoliv počasí. Připravit si na něm můžete téměř všechno, od sendvičů přes zeleninu až po různé druhy masa.

Stolní grily jsou stále oblíbenějším artiklem, který si pořizují především domácnosti, které nemají dostatek místa pro uskladnění klasického venkovního grilu, a přitom si chtějí dopřát různé grilované pochoutky. Výhodou stolních grilů je totiž jejich malá velikost, takže je můžete velmi jednoduše uskladnit. Vrásky vám nemusí dělat ani údržba. Stolní gril lze totiž snadno rozmontovat na jednotlivé části, které můžete bez obav vložit do myčky nádobí.

Díky nízké hmotnosti můžete se stolním grilem také velmi snadno manipulovat, takže ho můžete vzít s sebou i v létě na dovolenou, ať už se chystáte pod stan, do hor nebo k moři. Kromě malé velikosti a nízké hmotnosti jsou jejich další výhodou také nižší náklady na provoz. Většina stolních grilů totiž používá jako zdroj napájení elektrickou energii.

Grilování ale není jedinou možností, jak můžete stolní gril používat. Můžete na něm také bez problémů vařit, udit nebo dusit. To vše rychle, bezpečně a především zdravě, a to díky tomu, že při grilování odkapává tuk přímo do topeniště. Strach nemusíte mít ani z přichytávání jídla k rozžhavené desce. Ta je totiž vyrobena ze speciálního materiálu s nepřiléhavou povrchovou úpravou.

Díky stolnímu grilu si můžete ráno k snídani dopřát vynikající křupavý toast, k obědu pak chutný steak s grilovanou zeleninu a k večeři delikátního grilovaného pstruha. Tyto vynikající pochoutky teď připravíte velmi snadno a během chvilky u vás doma.

Datum: 2.1.2014 | Rubrika: Aktuality

O webu

Tato webová prezentace je věnována jen a jen grilům. Všechno o plynových grilech, elektrických, grilech na dřevěné uhlí. Vše o nejslavnějších výrobcích, mezi nimiž je na prvním místě Weber. Poradíme vám jaký gril si vybrat, co na něm ukuchtit a spoustu dalšího.